Tip Terezie Kovalové: Dreampopoví Tallies v Praze představí letošní desku Patina

8. listopad 2022
Tip

Doporučení na zajímavé kulturní události, které byste na podzim rozhodně neměli minout pro vás tento týden připravila hudebnice Terezie Kovalová. Už ve čtvrtek 10. listopadu vystoupí v pražském klubu Chapeau Rouge kanadská kapela Tallies. Zvuk aktuální desky Patina přivezou do Prahy v rámci koncertní série UpTONE, která zprostředkovává živá vystoupení posluchačům zcela zdarma. Stačí si zarezervovat své místo.

Pokud ovšem hledáte zvuk ostřejších kytar, vypravte se ve středu 16. listopadu do pražské MeetFactory. Vystoupí britští Frank Carter & The Rattlesnakes. Carter v minulosti figuroval již v kapelách Pure Love nebo Gallows. Jeho současná doprovodná kapela The Rattlesnakes vznikla díky kreativní spolupráci s kytaristou Deanem Richardsonem. Carter a Richardson v Praze představí již čtvrtou řadovou desku Sticky.

Kde si na podzim vychutnat jazz nebo blues? A která kapela chystá svůj poslední koncert? Poslechněte si celý Tip Terezie Kovalové.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.