Top léto s Wavem! Nejlepší podcasty a hudba k vodě i do města

30. červen 2022

Opalovák, foťák, knížky… Na dovolenou k vodě nebo do města si přibalte i to nejlepší z podcastů a hudby Radia Wave! Každý prázdninový týden vám přineseme balík toho nejlepšího audioobsahu a hudby.

Kromě nejpovedenějších pořadů, podcastů, reportáží i rozhovorů k vám každý letní týden doputuje speciální playlist sestavený našimi moderátory i DJs. To znamená dva měsíce, devět týdnů nebo šedesát dva dnů nového a exkluzivního obsahu, ale i toho, který jste si během roku nestihli poslechnout, utekl vaší pozornosti nebo si ho prostě chcete pustit znovu.  

Máme toho pro vás ale víc! Na cesty do krajiny a za vodou si do uší určitě vezměte Plavky, speciální letní sérii ekologického magazínu Podhoubí o vodě, krajině a koupání. Máte namířeno spíš do města? Pomocnou ruku v nejen evropských metropolích vám pak podají Češi usazení v zahraničí, kteří vás zasvěceně provedou místy mimo trasy zajeté z bedekrů.

Díky, že nás posloucháte a přejeme vám krásné léto!

autor: Radio Wave
Spustit audio

Více o tématu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.