Tyjátr - Brno v Praze

26. březen 2007

Divadlo Husa na provázku zavítá na konci března do pražského divadla Archa a přiveze čtyři skvělá představení. Můžete se těšit na hudební inscenaci Velice modrý pták, scénickou revue Rozrazil, improvizovaný večírek Jiří Kniha hledá partnera a perličku na české divadelní scéně - jedenáctihodinové představení Svlékání z kůže aneb Bestiář podle Dostojevského. POSLECHNĚTE SI: Tyjátr pro tento týden

Tyjátr

0:00
/
0:00

Ve dnech 27. až 31. března odehrají Brňáci v Arše celkem čtyři představení. Mezi nimi bude i pražská premiéra inscenace Velice modrý pták v režii Vladimíra Morávka. Celé představení provází hudba od známého muzikanta a skladatele Michala Pavlíčka, která dokresluje jednotlivé postavy a prostředí. Další z nabídky Divadla Husy na provázku je scénická revue Rozrazil. Ta je složená z krátkých aktovek a drobných povídek z rukou autorů jako je Arnošt Goldflam, Franz Kafka, Milan Uhde a další.

00523566.jpeg

Jestli máte rádi improvizaci, potěší vás třetí divadelní zážitek v pořadí a tím je improvizovaný večírek s názvem Jiří kniha hledá partnera. Představení spočívá v tom, že si každý z účinkujících vylosuje nějaké téma a pak dvojice Jiří Kniha plus jeden z dalších herců předvádějí dané číslo. Součástí večera je také hudební host. V Praze se můžete těšit na Mariána Chmelářová s kabaretními písničkami.

Brněnskou minipřehlídku uzavře jedinečný divadelní maratón Svlékání z kůže aneb Bestiář podle Dostojevského v režii Vladimíra Morávka.

Program najdete na stránkách www.divadloarcha.cz.

autor: zuf
Spustit audio