Uf Uf! Blueraykoranthug našel svůj zvuk a teď jede progres. A co na to Onibaba?

Na rozhovor tentokrát došel náš chábr Blueraykoranthug, který má venku nový UF UF TAPE uvařený společně s producentem Onibabou. Klasický release rozhovor je tu, tak dávej rotace!

Měsíc plný hostů – tak nějak by šlo nazvat období, které máme před sebou. Prvním z interpretů, kterého jsme ve studiu přivítali naším epickým přívalem, je velký chábr Blueraykoranthug.

Jeho druhá sólová deska padla na krásné datum 22. 2. 2022 a nese název UF UF TAPE. Po dvou letech práce spatřil světlo světa výsledek domácích prací, kterým se Blueray věnoval ve svém žižkovském squatu. Deska byla navařena ve spolupráci s naším domácím producentem a velmi nemocným člověkem: Onibabou.

Kdo pamatuje Lesejk Holyday, tak ví, že to nebude žádný relax. Onibaba totiž nepolevuje, ba naopak – slabším povahám doporučujeme se na poslech všech devíti skladeb raději posadit, zatímco fanoušci Fabia Trapu by si měli ideálně lehnout.

Blueraykoranthug zkrátka doručil těžkotonážní progres. Sám Jarda navštívil desku hned dvakrát, jednou DDD Chainski a na skladbě No Cap se objevil featuring od Franka Flamese. Tak dávej rotace, jsme zvědaví, jak moc vám hlava upadne!

Kolik tracků leží ještě doma v šuplíku? A jak to má Onibaba se skladováním beatů? To vše v UF UF Tape rozhovoru ve Scéně s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.