Viktor Sheen se neskutečně vybarvil a Annabelle má poslední přání – vyhrát cenu Grammy

15. říjen 2020

Doba koronavirová přeje četným a kvalitním hudebním releasům. Moderátoři Velkých čísel se nemohou dočkat třeba nového alba Viktora Sheena Barvy a taky retro zvuku nové Miley Cyrus. Legendární producent Timbaland si střihl spolupráci s Andersonem .Paakem a hiphopové duo 21 Savage a Metro Boomin navazuje na atlantský mixtape Savage Mode za doprovodu medového hlasu Morgana Freemana.

Už v sobotu vydá tuzemský rapper kazachstánského původu Viktor Sheen nové album Barvy. Podaří se mu navázat na předchozí Černobílej svět – nejprodávanější české album loňského roku? Videoklip Poslední přání, ve kterém představuje první dvě skladby z něj, naznačuje, že mu to vyjde. S novotinou přijde i neustále se vyvíjející zpěvačka Miley Cyrus, která pro velké překvapení moderátorů Velkých čísel oznámila, že na ní bude hostovat třeba popstar Dua Lipa nebo pěvecká ikona 80. let s blonďatým přelivem Billy Idol.

Stejně jako v minulém díle Velkých čísel přišla opět řeč na Timbalanda, tentokrát ale ne ve spojení s Justinem Timberlakem, ale s rapperem, zpěvákem a multiinstrumentalistou Andersonem .Paakem. Historicky první spolupráce této dvojice přinesla optimistickou novinku Jewelz. Dokázali Annabelle s Filipem ocenit Andersonův zefektovaný zpěv? Hodnocení nového dlouhohrajícího počinu dua 21 Savage a Metro Boomin s názvem Savage Mode II přenechali raději kolegům z Opak Dissu crew, protože jediné, co dokázali úspěšně okomentovat, bylo uctívání sošky Grammy ve videoklipu Runnin.

Vydá Viktor Sheen nejlepší tuzemské rapové album letošního roku? Jak se Filipovi a Annabelle líbí ochutnávka z něj – Poslední přání? Poslechněte si sedmý díl Velkých čísel!

PLAYLIST:

JASON DERULO & JAWSH 685 – Savage Love (Laxed – Siren Beat) [BTS Remix]
21 SAVAGE & METRO BOOMIN – Runnin
VIKTOR SHEEN – Poslední přání
BEA MILLER – Wisdom Teeth
MIKOLAS JOSEF – Lalalalalalalalalala
ANDERSON .PAAK – Jewelz
TCHAMI – Praise ft. Gunna
MEGAN THEE STALLION – Don’t Stop ft. Young Thug

autoři: Annabelle , Filip Černý
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.