WavetroniQ představí Rolyho Portera & Kuedo

14. říjen 2011

Třetí říjnový WavetroniQ přinese vůbec poprvé hned dvojitou porci rubriky 3in1. Ještě v loňském roce táhnoucí za jeden provaz pod hlavičkou projektu Vex’d, letos už osamostatnění producenti Kuedo, respektive Roly Porter totiž vydávají shodně na začátku podzimu svá debutová sólová alba.

Konkrétně Kuedo desku Severant u labelu Planet Mu a Roly Porter album Aftertime na značce Subtext. A protože jejich poslední společná nahrávka Cloud Seed z loňského roku rovněž prošla rubrikou 3in1, nabízí se přímé srovnání jejich sólové produkce pomocí obligátních tří skladeb.

Kromě toho ovšem pro porovnání a zároveň jako vzpomínka zazní i jeden z nejstarších releasů jejich domovského projektu Vex’d z roku 2004 a navrch také například aktuální produkce italského dua Dadub nebo druhý dlouhohrající release, který se letos objevil na značce Subtext: deska Demiurge dvojčlenného projektu Emptyset.

02447574.jpeg

Abstraktní elektronika, dubové odkazy, leftfield a temné ambientní plochy – taková bude pondělní hodinka mezi osmou a devátou večerní na Radiu Wave.

Playlist:
Vex’D - Function [Function] /Drum+Breaks, 2004/
Dadub - Ilya [Monad VIII] /Stroboscopic Artefacts, 2011/
DJ Shadow - Banished And Forsaken [I’m Excited] /Island Records, 2011/
Emptyset - Function [Demiurge] /Subtext, 2011/

Rubrika 3in1:

Kuedo - Severant /Planet Mu, 2011/
Visioning Shared Tomorrows
Truth Flood
Flight Path

Roly Porter - Aftertime /Subtext, 2011/
Tleilax
Corrin
Al Dhanab

Balam Acab - Fragile Hope [Wander / Wonder] /Tri Angle, 2011/
Cavalier - Boulonnais [A Million Horses] /Drumpoet Community, 2011/

Spustit audio