Zlata Adamovská: Had vůbec není slizký, je úplně suchoučký jako kabelka

10. březen 2021

V rozhovorové rubrice plné bizarních otázek se moderátoři Ivana s Alešem dovolali elegantní herečce a majitelce krásného hlasu Zlatě Adamovské. Protože zrovna měla narozeniny, zjišťovali, zda by si jako narozeninový dárek přála delfína, vesmírnou loď nebo třeba hadí kožich. Překvapila je však tím, že by chtěla něco úplně jiného. Jako obvykle se moderátoři pokusili vytáhnout z oblíbené dabérky i nějaké užitečné tipy – třeba jak na to, aby měl člověk tak hezký hlas jako ona.

„Já jsem viděl takové vaše odvážné fotky s hadem. Takže vám hadi nevadí?“ chlubil se (ne)nápadně Aleš, že si o jedné z hlavních tváří seriálu Ordinace v růžové zahradě před rozhovorem něco zjistil na internetu. „Had vůbec není slizký. Ten je úplně suchoučký jako kabelka,“ vzpomínala na zmiňované focení žena, která svůj hlas v českém dabingu často propůjčuje Meryl Streepové.

Do hudebního okénka Aleš vyhrabal coververzi skladby Baker Street z roku 1991 od skupiny Undercover, kterou Ivana neznala, ale aspoň přispěla důležitou informací, že na Baker Street bydlel Sherlock Holmes.

Proč kdysi Zlata Adamovská chtěla být řidičkou kamionu? Jakým kusem oblečení by se chtěla stát? A zmínila Ivana znovu fakt, že Aleš nemá řidičák? Poslechněte si celý díl Brambory s vejcem a nic vám nezůstane utajeno.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.