Zpěvačka Lenny: Mám doma strašně moc bot

18. leden 2023

V dada rubrice Brambora s vejcem jsme tentokrát telefonovali zpěvačce a hudební skladatelce Lence Filipové, která je ale známější spíš pod přezdívkou Lenny. Ta Ivaně s Alešem prozradila mimo jiné to, že nemá ráda houby a že vlastní růženín.

Rodačky z Prahy jsme se ptali i na klasické otázky, zda je pověrčivá a jakým kusem oblečení by se chtěla stát. Písničkářka by prý chtěla být botami, protože zbožňuje různé typy obuvi a doma má strašně moc párů. Vyzkoušeli jsme taky její schopnost číst myšlenky a poptali jsme se i na názor, jestli je lepší smrad, nebo hluk.

Do hudebního okénka vybral Aleš písničku, která Ivaně evokovala hromadné cvičení aerobiku, a sice skladbu I Feel The Earth Move od americké zpěvačky, která si říká Martika a narodila se v roce 1969 ve znamení Býka.

Jak si bělit zuby pomocí banánové slupky? A jak vám ta samá slupka pomůže v péči o pleť? Který předmět považuje Lenny ve své domácnosti za nejzbytečnější? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem a vaše mentální obzory se rozšíří minimálně o plochu dvou slupek z banánu.

Spustit audio

Související