Mirai Navrátil: Fialová barva je hnusná, ale nosím ji

24. srpen 2022

V dada rubrice Brambora s vejcem jsme tentokrát telefonovali frontmanovi kapely Mirai. Zpěvák a kytarista Mirai Navrátil se nám mimo jiné svěřil, že fialová je hnusná barva, ale i tak ji nosí. Také jsme během družného rozhovoru zjistili, že rodák z Japonska nemá moc rád hmyz, hlavně švábíky.

Probrali jsme samozřejmě i zásadní otázky jakým kusem oblečení by se rád stal a zda má radši vanilkovou, nebo čokoládovou zmrzlinku. Závěrem nám dal sympatický hudebník také dobrou radu do života.

Do hudebního okénka zvolil Aleš skladbu Girls Just Want To Have Fun od Cyndi Lauper. Skladba z roku 1983 je feministická (tvrdí Aleš a Wikipedie) a hezká. „Toužíš po zábavě ještě?,“ vyzvídal na Ivaně Aleš a co na to řekla, si můžete poslechnout v aktuálním díle Brambory s vejcem.

Chtěl by Mirai být kamenem, nůžkami, nebo papírem? Proč by měl Aleš žít v sudu? A co je to černý zvěrokruh? Poslechněte si nové vydání Brambory s vejcem a všechno se dozvíte.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.