Anna Marešková, Michala Bětíková: OBSESSION, Design Meetings

6. září 2010

Přinášíme rozhovor s čerstvými držitelkami titulu Top Styl Designér, Annou Bětíkovou a Annou Mareškovou. Získaly ho za společnou kolekci OBSESSION: Oděv jako opona na tělo. Modely Obsession se předvedly i na Prague Fashion Weekendu a aktuálně jsou vystavené ve Studiu LR na Maleé Straně. V tomto dílu Modeschau jsme také zvali na Design Meetings do Tábora.

Top styl designérská kolekce Michaely Bětíkové a Anny Mareškové je zároveň prví veřejnou prezentací jejich plánované společné značky OBSESSION. Poslechněte si, jak spolupráce Michaely a Anny začala a jak vznikala aktuální úspěšná kolekce. Ve studiu LR je vystavená do 3. října, vždy v neděli, pondělí a úterý, 10:00 - 18:00 hod.

V táboře se chystá pokračování loňské akce Jarmark. Trh s autorskou módou, šperky, kabelkami, doplňky do domácnosti a jinými zajímavostmi od českých a slovenských tvůrců se tentokrát odehraje pod názvem Design Meetings. Setkání organizuje server Made With Love, který sdružuje a propaguje vybrané umělce a designové, kulturní dění u nás. Reportérka Anna natáčela o akci s Denisou Kajdovou, návrhářkou značky Eat Me.

Odkazy:
www.studio-lr.com
www.mwl.cz
www.eatme.cz


Playlist:
Mehrpouya - Ghabile-ye leili (Finders Keepers)
Babe Rainbow - I Can Try To Run (Warp)
Gobble Gobble - Meteor Eschat (uns.)
Les Rosen - Roy, Your Fantasies Are Too Medieval (uns.)
Laurel Halo - Something I Never Had (Endless Echo)
Forest Swords – Visits (uns.)
How to dress well - Lover's Start (Lefse)
Louis + Bebe Baron - Main Titles (Warner)
Pocahaunted - You Do Voo Doo (Not Not Fun)

autor: nikamay
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.