B-Fashion, Bella Brutta a přehlídka Mimi

12. květen 2008

Blíží se finále návrhářské soutěže B-Fashion, na které přišel zvát jeden z organizátorů, Vašek Pavlečka. Kromě novinek ze Zlínské univerzity Tomáše Bati jsme se od něj dočkali i DJského setu ze studia. Aktuální informace a průběh přehlídky finalistů můžete sledovat na www.bfashion.cz.

Špionky Anny a Lucie natáčely na dvou zajímavých módních událostech. Zprostředkovaly vám atmosféru a průběh přehlídky La Femme Mimi, která se uskutečnila začátkem týdne na dvoře Slovanského domu v Praze. Pokud jste u toho nebyli, prohlédněte si modely z jarní kolekce na www.lafemmemimi.cz.

S mikrofonem zamířily i na Malou Stranu do Vlašské ulice 13, kde až do 20. května probíhá bazar originálních španělských značek Bella Brutta. Více se o něm dozvíte z rozhovoru s organizátorkami, Emilijí Toševskou a Veronikou Němečkovou.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.