BTS svým rekordmanstvím navazují na Justina Timberlakea a Jackson 5. Billie Eilish odhaluje tělo

3. červen 2021

K-popový boy band BTS už počtvrté zdolal horu jménem Billboard Hot 100. To, že se jejich nový hit singl Butter vyšvihne na vrcholy hitparád, se dalo čekat, ale že navážou na rekordy Justina Timberlakea a skupiny Jackson 5, nečekali ani moderátoři Velkých čísel. Hvězdy letošního ročníku Eurovize – italská kapela Måneskin s vítěznou písní Zitti e Buoni – obsadily pěkné 17. místo na UK Singles Chartu. A to Annabelle s Filipem raději vůbec nechtějí vědět, jak to vypadá v Itálii!

Při příležitosti instagramového takeoveru Velkých čísel se fanoušci Radia Wave mohli zapojit do výběru skladeb do rubriky Jukebox. U Filipa na plné čáře zvítězil rapper J. Cole nad švédským DJským duem Galantis, které spojilo síly s mistrem jednoho tlačítka Davidem Guettou a Little Mix. To se velmi hodilo, protože v předešlém dílu J. Coleovy tracky z úspěšné nové desky The Off-Season nedostaly prostor. Annabelle se tak jednoznačného rozhodnutí od posluchačů nedostalo – v souboji severských popových zpěvaček zvítězila Sigrid nad MØ jen o pár hlasů.

 

Dlouhohrající debut zpěvačky Olivie Rodrigo zažil ten největší týden, který letos jakákoliv deska zažila – tomu se pochopitelně Annabelle s Filipem museli (a chtěli) věnovat. Jejich názorové rozepře na desku Sour jako celek se ale vůbec nedají srovnávat s neshodami ohledně nejnovějšího alba Twenty One Pilots. Filip z jejich šesté studiovky Scaled And Icy nesnese jediný track. 

Ve Velkých číslech tentokrát došlo i na exkluzivní premiéru – nový videosingl Billie Eilish s názvem Lost Cause zazněl necelé 3 hodiny po oficiálním vydání. Přes závažnost tématu textu v klipu bezstarostně paří po boku spoře oděných přítelkyň (sama spoře oděná).

Komu se podařilo vybudovat jednu z nejrychleji rostoucích fanouškovských základen? Má smysl poslouchat texty Twenty One Pilots? A jaké jsou důvody k tomu, mít či nemít 24 milionů dolarů na čele? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Annabelle , Filip Černý
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.