Buchty: Nejde chodit na diskotéky a současně číst Foucaulta

29. srpen 2018

V dalším díle pořadu o všem a o ničem zůstaly moderátorky Zuzana a Ivana bez hosta a rozebíraly životní rozpory. Že chtějí hodného kluka, ale obvykle si najdou grázla. Nebo chtějí, aby měl grázl pekáč buchet místo břicha, a zároveň byl nepovrchním intelektuálem. A že mají vždycky pocit, že jim něco uniká.

Ivana se svěřila, že jejím největším současným rozporem je to, že chce jít na party, ale současně chce zůstat doma, aby mohla ráno cvičit. Zuzana chce pro změnu na diskotéku, ale musí se místo toho starat o dítě. Věčná životní nespokojenost souvisí s pocitem, že tráva je vždycky někde zelenější, na jiné party je větší zábava a ve vedlejší ulici žije určitě zajímavější kluk než ten, který se vám povaluje na gauči. Do toho všeho ještě zapletly nakupování na e-shopu a Rickyho Martina, aniž by se dobraly jakékoli pointy.

Chcete si zavzpomínat na to, jak jste chodili s roztleskávačkou, ale tajně toužili po učitelce matematiky? Nebo na to, jak jste si objednali guláš, ale záviděli ostatním svíčkovou? Právě o těchto srdcervoucích rozporech je pořad Buchty, který si můžete pustit do uší a duše jako léčivý podcastový balzám.

Spustit audio