Buchty oslavovaly. I nevhodný dárek je lepší než drátem do oka

6. červen 2019

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková si tentokrát do studia, kde natáčejí svoji srdcovku, nepozvaly nikoho. Natáčely totiž už podruhé v plenéru – v Kasárnách Karlín, kde se odehrávala oslava 8. narozenin lifestyle foodblogu Vývařovna.

Na pódium z palet vylákaly bloggerku Janu Patočkovou, která se slzou v oku vzpomínala na její nejkrásnější oslavu – když jí její kamka připravila spontánní oslavu, dort z hamburgerů included. Ivana téma nevrle okomentovala v tom smyslu, že narozky nemá ráda a jen jí to připomíná, že má zase blíže ke smrti. Už se kácí i v našem lese, zamudrovala o smrti Zuzana. Došlo ale i na humory. Zuzana i Jana jmenovaly nejhorší dárky, které kdy získaly: vitráž s leopardem, dřevěný náhrdelník, štítkovač na marmelády, placatku – a další skvosty si můžete domyslet.

Pusťte si aktuální díl pořadu o všem a o ničem a zkuste si vzpomenout, jak jste se těšili na svoje třicetiny – až do chvíle, kdy jste od partnera dostali ušní svíci a krabičku Ibuprofenu.

Buchty slavily. Podívejte se na fotky z živého vysílání a party v Kasárnách Karlín

Stovky návštěvníků si užily živé vysílání Buchet a nechyběla ani dobročinná tombola. „Na Buchtách mám nejradši, že je to úplně nejlepší oddech pro mozek, a hrozně ráda je poslouchám v práci, protože jsem cukrářka a skvěle se u toho peče,“ okomentovala jedna z posluchaček svou slabost pro pořad Zuzany Fuksové a Ivany Veselkové.

I Ivana a Zuzana potvrzují, že o pozitivní reakce na vysílání Buchet nebyla nouze. „V dnešní době přehnaných ambic jsou lidé podle mě rádi, že taky existuje někdo, kdo si žádné laťky nikam neklade,“ myslí si Ivana. Obě se shodují, že jim Buchty daly hlavně vzájemné setkání a kamarádství.

Poslechněte si celou reportáž včetně rozhovorů s Buchtami a Vývařovnou a podívejte se na fotky ze středeční akce.

Spustit audio