Co dělá kouč? Povídá si s lidmi a jim to přebombí život

23. únor 2022

Zuzana a Ivana tentokrát ve studiu, které pro ně znamená svět, uvítaly mladého kouče Honzu Houdka, který se do studia pozval sám, protože má pro strach uděláno.

Moderátorky se kouče Honzy všetečně vyptávaly, v čem jeho byznys vlastně spočívá. Honza tajnosnubně vyprávěl, že jeho práce je bavit se s lidmi za prašule. Jeho přístup je individuální a záleží, jaký materiál k němu přijde. Zaměřuje se zejména na příběhy lidí a profesní směřování mladých a nemyslí si, že vystudování vysoké školy je řešením všeho.

Honza se ke koučovství dostal od studia práv a podnikání v bizarních oblastech, jakými jsou půjčování luxusních hodinek nebo moderní verze překážkových závodů. Zjistil ale, že ho podnikání tohoto typu nenaplňuje, že chce zapalovat v lidech myšlení, a bylo tzv. vymalováno. Začal se tedy věnovat seberozvoji a taky lucidnímu snění, ve kterém si třeba trénuje řečnictví, což moderátorky trochu překvapilo. Ne ale tolik Ivanku, která je podle svých slov ezo a vykládá si tarotové karty.

Ivana se svěřila s tím, že vždy chtěla být popelářkou, Honza holkám sdělil, že ho život i v jeho mladém věku pofackoval, i když to na první pohled není vidět, a že má ve snech citlivý hmat. Zuzana pak povyprávěla něco o půjčování erotických pomůcek, o snění o Martinu Veselovském a mohlo se jít domů.

Pusťte si do uší a hlavně do duše Buchty a třeba přijdete na to, že ne každý kouč je obchodník s pitnou vodou.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.