Delfíni s labutěmi slaví pandemii v Benátkách a Jared Leto radši medituje. Je tu přehled zpráv minulého týdne

20. březen 2020

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková v aktuálním díle podcastu Mikrovlnky vybírají ty nejsladší rozinky ze zpravodajského müsli.

Moderátorky se chtěly vyhnout všudypřítomnému tématu pandemie, ale úplně se jim to nepovedlo. Přišly ovšem na to, že i globální trampota má své pozitivní dopady v Benátkách se voda pročistila natolik, že tam místo gondol s turisty začali plavat delfíni a labutě. Co je pro jednoho průšvih, je pro druhého štěstí, okomentovala to moudře Zuzana. To však ještě nebohá žena netušila, že naletěla, podobně jako mnozí další, na podvratnou virální senzaci. Jak píše National Geographic, zpráva s delfínky a labuťkami v Benátkách není tak úplně pravdivá.

Koronavirus se týká i celebrit herce Jareda Leta ale naopak skoro minul. Propuknutí pandemie totiž strávil meditací v poušti, bez mobilu a neinformován. 

Do třetice si moderátorky výjimečně nevybraly soudničku z Brna, ale info o umělkyni, která fotí své milence fotoaparátem umístěným v intimních partiích. To by s mobilem nešlo, poznamenala znalkyně erotického focení Ivana.

Je mezi hercem meditujícím během pandemie na poušti, umělkyní s foťákem v mezinoží a delfíny hopsajícími v Benátkách nějaká tajemná souvislost? Asi ne, ale to nevadí. Zahoďte ambice pochopit svět a radši si poslechněte všechny novinky ze známého vesmíru v novém díle Mikrovlnek.

Spustit audio