Domov seniorů si najal striptérku a strážníci vytáhli ptáčka. To jsou nej zprávy minulého týdne

23. září 2022

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková v aktuálním díle podcastu Mikrovlnky vybírají ta nejsladší povidla ze zpravodajské sklenice. Jako obvykle se zaměřily na těžko pochopitelné zprávy jak ze světa, tak z regionů.

Zuzanu jako milovnici seniorů a zábavy zaujala zpráva o tom, že domov s pečovatelskou službou se musel omluvit za najmutí striptérky pro seniory na invalidním vozíku. Jelikož tanečnice i senioři měli ochranu obličeje, nebyl nikdo ohrožen covidem, maximálně tak morálně.

Ivanu uhranula informace o tom, že ředitel veganské společnosti ukousl při hádce nos jinému muži. Americký manažer nyní čelí obvinění z „teroristického vyhrožování“ a ublížení na zdraví třetího stupně.

Nesměla však chybět ani nějaká ta napínavá zpráva z Brna. Pravdivost průpovídky, že na velikosti nezáleží, potvrdili tamní strážníci. Městští policisté se totiž dali do záchrany ptáčete, které se ocitlo v nouzi. Malý drozd uvízl pod kolem stojícího automobilu a sám se ze zajetí nedokázal dostat.

Je mezi uvězněným opeřencem, ukousnutým nosem a hanbatým programem pro seniory nějaká tajnosnubná souvislost? Vůbec ne, míní Zuzana s Ivanou, ale to přeci vůbec nevadí. Zahoďte ambice pochopit svět a radši si poslechněte všechny novinky ze známého vesmíru v novém díle Mikrovlnek.

Spustit audio