Finále Startéru s Janem P. Muchowem: Vítězství patří všem

6. červen 2016

Startér pomalu finišuje a chystá se na léto, kdy vyrazí na pódia United Islands of Prague, Pohody i Besedy u Bigbítu. Kdo ale vyhraje padesát tisíc na nahrání desky? Rozhodují o tom posluchači, ale nás zajímalo, komu by vítězství připsal Jan P. Muchow.

Zatímco na webu Startéru poskakují hlasy mezi Pandoo, Overland Inn a Role a dosud vyrovnaný boj je o nervy, my ve studiu se v klidu proposloucháváme portfoliem soutěžících kapel a radíme se s Janem P. Muchowem.

Hlasujte pro svoji oblíbenou kapelu!

Jak u něj dopadli finalisti? Role mají drive, ale ještě by to prý chtělo zapracovat na zpěvu. Pandoo má zase trochu problém se stopáží, která nejspíš ustupuje sekvenčním samplům a loopům, ale zpěv je na tom dobře. Nejlépe jsou na tom s vokály Overland Inn, ovšem i jim hapruje stopáž. Co by ještě Muchow poradil našim finalistům a na čem právě teď dělá?

Poslechněte si poslední Startér, ve kterém vám taky prozradíme něco o naší masivní letní festivalové tour. Zahájíme ji už na konci června na United Islands of Prague. Na stagei Radia Wave vystoupí krom našich finalistů taky ostravští February a Places, Tomáš J. Holý, Killiekrankie nebo Orient.

03644961.jpeg
autoři: Jakub Johánek , Jonáš Zbořil
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.