Grundfunk přináší přehlídku očekávaných alb roku 2022

2. leden 2022

Rok 2022 je tady a s ním i další Grundfunk, který se tentokrát zaměřil na interprety, kteří podle nás letos vydají nové album. Tak pojďme na to! Tady je pár vybraných a v záznamu pořadu všichni.
 

Letos nás čeká debutová deska dvojice Shrizz N Maze nazvaná Dope Frequency. A jak to na ní bude vypadat, se dozvíte z tohoto videa.

I druhý singl Nagu z debutové desky, kterou chystá na květen Sam Redmore, jsme museli nechat prolétnout éterem. Už se nemůžeme dočkat!

Poslední den loňského roku přinesl návrat osmdesátkové kapely Dynasty – po 33 letech. Nádherné dvě ukázky z nové tvorby pro ně masteroval B. Bravo. Těšíme se na víc!

Nové desky Joss Stone Never Forget My Love se prý dočkáme už brzy, tedy někdy začátkem roku. Tak si z ní dejte titulní skladbu.

Pravidelná rubrika Groove Window představila zpěvačku Lady Wray, jejíž následující deska Piece Of Me vyjde již koncem ledna. Do té doby si dejte třeba její předchozí album Queen Alone.

K vydání se také chystá sedmipalcový vinyl předělávek písní Gregoryho Portera Liquid Spirit a Hey Laura v podání Annamárie (d'Almeidy) & Její Kapely. Na skladby Řeka a Když láska bolí se můžete těšit díky Memory Records Prague.

A nakonec Reel People, kteří měli vydat novou desku LOVE2 už vloni v létě. Tak snad to klapne letos! Mezitím si můžete poslechnout jejich loňskou edici remixů, které dali v posledních letech dohromady.

Playlist dílu najdete tady.

autoři: DJ Maceo , Viktor Mašát | zdroj: Český rozhlas
Spustit audio