Herečka Beáta Kaňoková: Chtěla bych být zipem u kalhot, protože je pořád rozjetý

21. září 2022

V dada rubrice Brambora s vejcem tentokrát Ivana s Alešem telefonovali herečce Beátě Kaňokové, kterou od října uvidíte ve filmu Běžná selhání. Logicky nás tedy hned na úvod zajímalo, zda by Beáta byla raději lavičkou v parku, nebo pařízkem v lese. I další otázky byly hodně na tělo, takže samozřejmě přišla řeč i na to, jaká barva je hnusná a jakým kusem oblečení by chtěla být.

„Chtěla bych být asi zipem u kalhot, protože je pořád rozjetý,“ překvapila netradiční odpovědí rodačka z Krnova. Protože je houbařská sezóna, tak jsme zabrousili i do hub a houbařské výbavy v podobě kapesních nožíků. Jakou houbu Beáta naposledy našla a co na to amatérský mykolog Aleš? I to uslyšíte v minirozhovoru.

V hudebním okénku pustil Aleš písničku, která se Ivaně moc nelíbí, ale to samozřejmě nikoho nemusí zajímat. Skladba Down Under od australské skupiny Men At Work vyšla v roce 1980 a sklízela po světě velké úspěchy. Ale Ivaně se stejně nelíbí.

Je pletení Beátina vášeň? Jakou barvu by měli mít v interiéru lidé zrození ve znamení Býka? Na jaké číslo během rozhovoru Aleš myslel a uhádla ho Beáta? Pusťte si celou nesmyslnou rubriku a uvidíte, že váš život na rozdíl od Brambory s vejcem smysl má.

Spustit audio

Související