Herečka Simona Peková: Miluju všechno, co klouže do krku

7. únor 2024

V dada rubrice Brambora s vejcem jsme tentokrát telefonovali herečce a čerstvé držitelce ocenění v herecké kategorii Cen filmové kritiky Simoně Pekové. Ta se v milém rozhovoru svěřila s tím, že byť to možná někoho pohorší, tak miluje zvěřinu, krvavé maso, vnitřnosti, ouška, plody moře a ústřice.

„Miluju všechno, co klouže do krku,“ shrnula své oblíbené pochutiny sympatická herečka. Kromě preferencí v oblasti gastronomie jsme zjišťovali také to, kam si Simona umístila trofej, kterou vyhrála v Cenách filmové kritiky a také, co je její oblíbené téma pro tzv. small talk. Loudili jsme z ní ale taky informaci o tom, zda je pověrčivá nebo jestli má radši housku, nebo rohlík. Otázek ale padlo mnohem víc a odpovědi vás překvapí i obohatí.

Písničku do hudebního okénka tentokrát vybrala Ivana a zvolila skladbu Miro Žbirky s názevm Ríša snov, kterou objevila díky seriálu Adikts a teď se u ní pravidelně dojímá.

Jak podle Alešovy internetové rešerše vejce očišťují tělo od negativní energie? A který obložený chlebíček je podle Simony Pekové nejlepší ze všech? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem.

Spustit audio