High School Musical vyprodukoval další popovou hvězdu a Playboi Carti polarizuje s novou deskou

14. leden 2021

Atlantský rapper Playboi Carti vydal dlouho očekávané album Whole Lotta Red, které do jisté míry polarizuje jeho fanouškovskou základnu. Kanadská pop-punková zpěvačka, která na novém tracku doprovází miláčka influencerů Mod Sun, zase polarizuje Annabelle s Filipem. Moderátoři Velkých čísel si ale kromě aktuálně dominujících rapových desek posvítili třeba na mladou popovou naději Olivii Rodrigo a zavzpomínali na zesnulého zpěváka, kytaristu a textaře Davida Stypku.

Přestože album Whole Lotta Red má pro mnohé těžce stravitelné vokály, nezabránilo mu to v tom, aby obsadilo první příčku albového žebříčku Billboard 200. Hned o dvě pozice za ním se drží Cartiho chicagský kolega Lil Durk s jeho již šestou studiovou deskou The Voice, na níž nechybí ani sentimentální track Backdoor, který je vzpomínkou na zastřeleného kamaráda King Vona. V rubrice Jukebox chtěl Filip potěšit Annabelle výběrem pop-punkového tracku. To ale netušil, že s Avril Lavigne rozhodně neuspěje.

Novinky jsme se dočkali i od Zayna Malika, bývalého člena legendárního boybandu One Direction, jehož R&B track Vibez je o poznání lepší než cokoliv, s čím zatím dokázal přijít jeho bývalý kolega Liam Payne, přesto byl pro Annabelle dalším zklamáním. Spravení chuti se dostavilo se společným trackem švédské zpěvačky Zary Larsson a mistra featuringů Young Thuga. Na toho došlo dokonce dvakrát. I přes stáří tracku nešlo kvůli skvělému umístění na žebříčku Billboard Hot 100 dál ignorovat jeho spolupráci s Chrisem Brownem s názvem Go Crazy.

Kdo je Mario Judah a jakou roli hrál při vydání nové desky Playboie Cartiho? A řádí v novém roce víc Filip nebo Jennifer Lopez? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Annabelle , Filip Černý
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.