Hudebník Václav Havelka: Vždycky se úplně rozsvítím, když si vezmu tyrkysovou

14. leden 2022

V dada rubrice Brambora s vejcem jsme telefonovali zpěvákovi a hudebnímu skladateli Václavu Havelkovi, který hraje v kapele Please The Trees a je to milý člověk. Vašek nám hned na úvod rozhovoru, který probíhal v den 16. narozenin Radia Wave, prozradil, že ideální narozeninová barva je tyrkysová. „Vždycky se úplně rozsvítím, když si vezmu tyrkysovou,“ popisoval nadšeně muž, který se stejně jako Ivana s Alešem narodil ve znamení Býka.

V rozhovoru jsme se dále dozvěděli, že ve svých šestnácti letech byl Václav s největší pravděpodobností zalezlý u sebe v pokojíčku a tam si dělal svoje. Vyptávali jsme se ho ale i na další zásadní skutečnosti, třeba zda se považuje za inspirativní osobu.

V hudebním okénku jsme si pustili písničku Happy Birthday z roku 1981 od kapely Altered Images. Ivana skladbu vůbec neznala, ale to nikomu nevadí.

Co můžete udělat pro to, abyste doma neměli gumové rohlíky? Jak Václav doporučuje začít s meditací? A má radši brambůrky, nebo tyčinky? Poslechněte si celý inspirativní rozhovor.

Spustit audio

Související