Věštec Vlastík Plamínek: Chtěl bych být hřibem, abych byl k sežrání

5. leden 2022

V prvním rozhovoru nového roku jsme v dada rubrice Brambora s vejcem nemohli telefonovat nikomu jinému než legendárnímu věštci Vlastíkovi Plamínkovi. Optimistický milovník hub a bubnování Ivaně s Alešem prozradil, že letošní rok prý bude posilovat partnerské vztahy a budeme v něm mít úplně jiné konfigurace, co se vesmírných vibrací týče.

Aleše jako zapáleného mykologa zajímalo kromě výhledu do roku 2022 také téma hub, a proto jsme se Vlastíka ptali i na to, jakou houbou by se rád stal. „Chtěl bych být hřibem, abych byl k sežrání,“ vysvětlil muž, který je vyučený optik.

Dozvěděli jsme se i to, co bychom měli v roce 2022 dělat, abychom byli spokojenější, a že oblíbený kámen Vlastíka Plamínka je jakýkoliv kámen, který mluví.

V hudebním okénku jsme si připomněli písničku U Can't Touch This od amerického rappera a tanečníka známého jako MC Hammer. Ivaně se písnička moc nelíbí, ale to samozřejmě nikoho nezajímá.

Proč si dávat pod polštář česnek? Jaká jsou podle Vlastíka pozitivní čísla hojnosti pro tento rok pro lidi narozené ve znamení Býka? Jaké houby sbírá věštec teď v lednu a kam na ně chodí? Poslechněte si celý minirozhovor, který vás nabije pozitivní energií na celý nadcházející rok.

Spustit audio

Související