Jakmile se člověk narodí, začne mít problémy. Zvláště pak, když jste žena

16. únor 2022

Zuzana a Ivana tentokrát ve studiu, které znamená svět, uvítaly publicistku a podcasterku Katku aka Pandu, se kterou probraly problémy, které trápí lidstvo, nebo spíše ženy.

Zuzana se hned vytasila se svým veledůležitým problémem, a to sice tím, že se jí nedaří vymývat konvici zvanou frenchpress, protože se v ní usazuje káva. Ivana hned navázala s lifehackem, že kávovou sedlinu lze používat jako peeling. Panda zase přišla s vyznáním, že ji mrzí, že zemřel frontman kapely Šum svistu. Pak se začalo pro změnu diskutovat o tom, zda Sean Connery stále žije.

Panda se pak rozvykládala o svém velkém trablu - má velká prsa a je s tím hodně mrzení. Také zaflexila tím, že měla na gymnáziu jako první tetovačku. Zuzana zmínila, že jí vadí, když ji někdo nutí, aby se usmívala, a Panda se zase rozhořčila, že se o ni na koncertě otírají kolemjdoucí muži.

Pak se řeč ještě svedla na fotografie umístěné na retro serveru rajče.cz, na Ivanin ukradený instagramový profil, zastavení kulky silikonovým prsem a mohlo se jít domů.

Pusťte si do uší a hlavně do duše Buchty a třeba přijdete na to, že vaše problémy jsou jen kapkou v moři trablů lidstva.

Spustit audio