Lil Nas Xovi ruply kalhoty a Bella Poarch dokazuje, že vstup tiktokera do popu může být důstojný

27. květen 2021

Rapper ze Severní Karolíny a zakladatel labelu Dreamville J. Cole vydal 6. studiovou desku The Off-Season, která aktuálně hraje úplně všude (pokud nepočítáme poslechová zařízení moderátorů Velkých čísel). Na tracky z nového alba, které se katapultovalo na vrchol nejen amerického žebříčku, Annabelle s Filipem zatím neměli čas, chystají se to ale napravit. Jejich pozornost byla aktuálně upřena k nové desce Olivie Rodrigo, finále Eurovize a předávání cen Billboard Music Awards.

V souvislosti s debutovým počinem vycházející hvězdy popu Olivie Rodrigo ve studiu proběhly mírné rozepře – Annabelle totiž jedenáctistopé desce Sour, kterou točí na repeat, fandí na plné čáře a Filipa nepotěšily pop-punkové pasáže připomínající nedávný žánrový odklon Machine Gun Kellyho (ten si na letošních BBMAs obarvil jazyk načerno) nebo táhlé akustické balady. Rodrigo se nicméně předvedla jako sebevědomá versatilní songwriterka a především zdatná zpěvačka.

Oba moderátory příjemně překvapili vítězové letošní Eurovize – italská kapela Måneskin s nesmírně charismatickým frontmanem, která díky strhující performanci získala trofej v podobě skleněného mikrofonu.

S novinkou přišla zpěvačka Ewa Farna, jejíž body positive videosingl Tělo si v obou jazycích mohou užívat jak čeští, tak i polští fanoušci. Do hledáčku Annabelle a Filipa se pochopitelně dostal i nový singl BTS nazvaný Butter, kterým K-popový boy band opět trhá číselné rekordy. Svými kvalitami ale bohužel předchozí megahit Dynamite nepředčil.

O úctyhodný vstup do hudebního světa se postarala úspěšná tiktokerka a královna obličejové mimiky Bella Poarch, která na sebe upozornila povedeným virálním videosinglem Build A Bitch. Annabelle se pochlubila dalším producentským zářezem svého „příti“ fiedlerskiho a odhalila vykradačské tendence zpěváka a rappera Lil Nas Xe. Filipovi tím zkazila jeho nový singl Sun Goes Down – zbývalo se tedy zaměřit hlavně na hudebníkovy rupnuté kalhoty během vystoupení v Saturday Night Live.

Je využití roztomilých dětí při děkovných řečech sázka na jistotu? Který tuzemský rapper aktuálně boduje v prodejích a jezdí v novém klipu v tanku? Našel si Filip v zrcadle jizvu na zadku? A je symetrická? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.