Lucie Výborná: V kině jsem byla na nejhorším rande svého života

24. květen 2023

Dada rubrika Brambora s vejcem tentokrát proběhla v rámci akce Den otevřených dveří Českého rozhlasu, takže před návštěvníky ve studiu a výjimečně ne po telefonu. Za Ivanou a Alešem dorazila moderátorka Lucie Výborná, která kromě odpovídání na otázky během rozhovoru vařila a navíc ještě přinesla kremrole.

Legendární rozhlasačka v rozhovoru mimo jiné přiznala, že nemá ráda slovo knoflík a že byla kdysi v kině na nejhorším rande svého života. Zajímaly nás i klasické otázky, jako kterým kusem oblečení by se Lucie ráda stala a zda by byla radši kámen, nůžky, nebo papír. V milém povídání nám ale tvář pořadu Host Lucie Výborné prozradila i své oblíbené recepty na brambory a vejce a mnohem víc.

Jaká tři slova definují Lucii Výbornou? Která barva je podle ní hnusná? A co je nejzbytečnější předmět v její domácnosti? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem a dozvíte se spoustu dalších zajímavostí.

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.