Lukáš Pavlásek: Krocany nemám moc rád, protože divně čumí

3. listopad 2021

V dada rubrice plné nesmyslných otázek jsme se tentokrát dovolali komikovi a finalistovi StarDance Lukáši Pavláskovi. Ten se v rozhovoru svěřil, že má moc rád pražskou čtvrť Strašnice, protože je to odtud blízko do centra a zároveň se tam člověk cítí jako na vesnici.

Kromě toho nám také prozradil, že nemá moc rád krocany, protože divně čumí a mají lalok. Zjišťovali jsme ale i jeho neoblíbenou barvu a důvod, proč se žení.

V hudebním okénku zazněla píseň Lemon Tree od kapely Fools Garden, která pochází z německého městečka Pforzheim. Skladba vyšla v roce 1995 a většina lidí včetně Ivany s Alešem asi ani jinou písničku od Fools Garden nezná.

Jak se říká krocanům na Moravě a jak to souvisí s Vídní, kde byl Lukáš Pavlásek nedávno na výletě? Jak člověk pozná, že už není vtipný, ale je trapný? A chtěl by Lukáš na dovolené bydlet v jurtě? Poslechněte si minirozhovor a hned se to dozvíte.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.