Martina (21). Tanečnice v kopačkách

2. srpen 2019

Martina i její ženich Ondřej jsou z katolických rodin z Brna. Ona je ze šesti, on z osmi dětí. Svatba je pro ně spojená se stěhováním do společné domácnosti. Oba zatím bydlí u svých rodičů, což hlavně Martině nevyhovuje. Má tříletou dcerku Anežku a ráda by ji vychovávala v kompaktní rodině, kde jsou jasně rozdělené role, maminka, tatínek a dítě.

Martina dříve závodně tancovala. Svět profesionálních tanečních soutěží opustila poté, co v sedmnácti letech nečekaně otěhotněla. Gymnázium dodělávala s miminkem. A plán stát se doktorkou na porodním oddělení přehodnotila na porodní asistentku, kvůli možnosti studovat dálkově.

Ondra po stejně staré Martině koukal od čtrnácti. Tehdy jí ještě připadal nedospělý. Když později změnila názor, nějakou dobu váhal, protože už měla dítě s jiným. Nakonec k sobě našli cestu a berou se po třech letech vztahu.

Obřad Martiny a Ondřeje má být v kostele a oslava ve společenském sále gymnázia, na které spolu chodili a kde se poznali. Martina sní o romantice a tanci, Ondřej si chce na svatbě zahrát fotbal. Jak to půjde dohromady?

Přihlaste se k odběru podcastu Svatebky na wave.cz/podcasty.

Spustit audio