Nový Prostor hledá novou grafickou podobu

10. prosinec 2014

Známý český street paper, který funguje od konce 90. let, chce v příštím roce zapracovat na grafickém designu. Otevřenou výzvu kreativcům poslal ve vysílání Radia Wave šéfredaktor Nového Prostoru Tomáš Havlín. Společně s ním přišel na rozhovor On Air i jeden z prodejců, pan Václav Malík, kterého můžete znát z Letňan.

V průběhu prosince potkáte prodejce Nového Prostoru se speciálním vánočním číslem. Jeho hlavním tématem je sdílení věcí a hodnot, solidárnost a vzájemná pomoc. Právě ta je v mrazivých měsících pro lidi bez domova zásadní. „Vánoční číslo je pro prodejce příležitostí trochu našetřit na leden, kdy jsou lidé po Vánocích bez peněz a časopis tolik nekupují. Proto se ho vždycky snažíme připravit co nejlépe. Letos je k němu třeba přiložené DVD s nejlepšími studentskými filmy FAMU.“ Poslechněte si víc o prosincovém dílu a dalším směřování Nového Prostoru s Tomášem Havlínem a Václavem Malíkem.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.