Oto Klempíř: Některé bramboráky jsou, jako když sníš cihlu

26. leden 2023

Hostem dada rubriky Brambora s vejcem byl textař, zpěvák, básník a také marketér Oto Klempíř. Ten se nám po telefonu svěřil, že jeho oblíbená kuchyňská úprava brambor je vaření. Na rozdíl od Aleše ale člen kapely J.A.R. neholduje bramborákům.

„Já si dám bramborák a upadnu a už nevstanu… Některé bramboráky jsou, jako když sníš cihlu,“ svěřil se v rozhovoru s negativními pocity vůči smažené bramborové pochoutce Oto.

V srdečném rozhovoru prozradil rodák z Kyjova také to, že se štítí různých flusanců. Co by podle člena kapely J.A.R. měli Ivana s Alešem dělat, aby o nich (stejně jako o Otovi) někdo na Wikipedii napsal, že jsou intelektuálové? Dozvíte se v Bramboře s vejcem.

V hudebním okénku jsme si pustili písničku Don't Get Me Wrong od kapely The Pretenders. K napsání tohoto songu prý zpěvačku Chrissie Hynde inspirovala osobnost tenisty Johna McEnroe. „Cholerik… Nyní komentátor, ale už zklidněnej,“ mudroval Aleš a Ivana neměla co dodat.

Jaké tipy pro ozdravení spermií našel Aleš na internetu? Co všechno si můžete potírat banánovou slupkou? A které slovo připadá Otovi krásné? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem a dozvíte se nejen tohle, ale i mnoho dalšího.

Spustit audio

Související