Pavel Soukup: Španělští slimáci, ti se mi opravdu hnusí, ty jsem vraždil

27. leden 2021

V dada rubrice Brambora s vejcem se Ivana a Aleš dovolali majiteli zvučeného hlasu a elegantního knírku Pavlu Soukupovi. Muži, který proslul mimo jiné jako dabér Arnolda Schwarzeneggera, položili zcela zásadní otázku, jestli je pověrčivý a co je jeho nejoblíbenější jídlo.

Aleš se nemohl nezeptat na svou oblíbenou otázku, jaké zvíře se rodákovi ve znamení Kozoroha hnusí. Pavel Soukup dlouho přemýšlel, protože nechtěl žádné zvíře (ani Aleše) urazit, a pak si vzpomněl na španělské slimáky. „Španělští slimáci, ti se mi opravdu hnusí. Ty jsem vraždil,“ vzpomínal s emocí v hlase muž, jehož hlas můžete znát také z kampaní BESIP.

V tradičním hudebním okénku Aleš protočil píseň z osmdesátých let, kterou snad nikdo kromě něj nezná. Jedná se o track Vaše tělo (uletělo) od kapely Dr. Max.

Co slyšel Pavel Soukup o znojemských okurkách a k čemu jsou podle něj dobré tepláky? Co si myslí o okurkách Aleš, a to hlavně o těch teplých ve znojemské omáčce? A myslí si Ivana to samé o Alešovi jako o okurkách? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem a odhalte mystérium okurek, ale i knírku Pavla Soukupa.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.