Plastiky a nuda, tak by vypadala nová série Přátel. Ceny Emmy ukázaly, proč ji nechtít

22. září 2020

Televizní ceny Emmy rozdal moderátor Jimmy Kimmel v prázdném studiu hvězdám na Zoomu. Můžou tak slavnostní večery fungovat? A je Jennifer Aniston pořád vtipná? Poslechněte si novou epizodu podcastu Kompot s Hankou a Šimonem. Dojde i na Brada Pitta, rozvádějící se Cardi B, Jamese Bonda a několik trestních stíhání a obvinění televizních hvězd.

Seriály Boj o moc, Schitt’s Creek a Euforie si odnesly spoustu sošek Emmy, ale večer vidělo historicky nejméně diváků. Nepomohla ani scénka, kde se potkaly Rachel Green, Phoebe Buffay a Monica Geller ze seriálu Přátelé. Která herečka je ještě pořád vtipná a která už skoro není k poznání?

Soutěž RuPaul’s Drag Race vyhrála pět cen včetně nejlepšího castingu a střihu, které byly letos kvůli obvinění ze sexuálního obtěžování více než problematické. Podobný problém postihl seriál The Ranch nebo úspěšnou dokumentární sérii Cheer o sportovních akrobatech. Z čeho byl obviněn Jerry Harris, jeden z nejvýraznějších cheerleaderů tohoto pořadu? Zjistíte v Kompotu.

Má být Jamesem Bondem Tom Hardy nebo Idris Elba? A co mají Ilona Csáková a Monika Absolonová společného s Cardi B a Meghan Thee Stallion? Otevřete si čerstvý Kompot!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.