Pop na skousnutí. Startér vařil s talentem Aldente

26. srpen 2019

Ve středu se naposledy potkáme na Stalinu. Na Showcase Startéru tentokrát představíme lokálního pokojového producenta s vizáží italského milovníka a hudbou, ze které vyměknete jak hrnec těstovin.

„Občas dělám hudbu,“ píše o sobě na Facebooku jednadvacetiletý Matyáš Svozil. Ve skutečnosti dělá hudbu pořád. Figuruje v nadějném projektu muzikanta Štěpána Urbana (singl Postel sbírá na YouTube tisíce zhlédnutí denně) a sám ještě pracuje na sólovce Aldente. Právě ta na nás zapůsobila na začátku loňského ročníku hitparády neobjevených. Who Will Bite Your Soul – track, který dávno mohl hrát v kabinkách nejlepších fashion obchodů. 

Kdy bude Aldente slavný? Zatím si dává načas, zdráhá se své tracky posílat do médií a pracovat na propagaci. Pokoutně hází tracky po SoundCloudu a na Spotify a čeká, až bude objeven. Pomůžete mu? Stojí to za to!

autoři: Jakub Kaifosz , Jonáš Zbořil
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.