Přehlídka nenávisti v Buchtách. Je tisíc důvodů, proč ostatní nesnášet

22. květen 2019

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková si tentokrát do studia, které pro ně tolik znamená, pozvaly djku a cestovatelku Ivetu, která nemá moc co na práci, tak ráda chodí hostovat. A začaly obsáhle rozebírat, co je irituje na bližních.

Zuzana byla konkrétní – na Ivetě i Ivaně jí vadí, že mají stále zapnutou hlasovou schránku. Ivetu zase rozčiluje, že jí Zuzana v konverzacích na FB dává pouze lajk jako jedinou odpověď. Ivaně vadí lidé, co tvrdí, že začnou cvičit od zítra. Zuzanu doběla rozpalují muži s bradavicí na vyholené hlavě, za kterými stojí na eskalátoru. Ivetu chytá fantas, když vedle ní sedí někdo, komu píská v uších. Ivaně vadí všichni – hlavně, pokud nesportují. Na přetřes přišlo i to, že všem vadí lidé, co jsou moc happy a dávají to na odiv na sociálních sítích. Tentokrát šlo o přehlídku čisté nenávisti.

Pusťte si aktuální díl pořadu o všem a o ničem a zkuste si vzpomenout, jak vedle vás na koncertě mlaskal váš budoucí bývalý partner.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.