Robert Záruba: Koprovku jsem jedl naposledy ve školní družině

28. duben 2021

Hostem na telefonu v dada rubrice Brambora s vejcem byl legendární sportovní komentátor Robert Záruba. Ivana s Alešem se ho proto ptali nejen na tradiční otázky, jakým kusem oblečení by se chtěl stát a jestli má radši housku nebo rohlík, ale taky na to, jaký sport by nechtěl komentovat a jakou fyzickou aktivitu by doporučil Alešovi.

Došlo i na záludnou otázku, jaké zvíře se Robertovi hnusí. Jsou to prý hadi, kteří ho ale zároveň fascinují, takže by se na ně klidně díval, ale do ruky by je nevzal.

Na slavném sporťákovi jsme taky vyzvídali, jakou by chtěl mít nadpřirozenou schopnost. „Chtěl bych se vrátit do minulosti. Ale jenom na návštěvu, ne natrvalo,“ vysvětlil nám muž, který mimo jiné komentoval vítězný zápas českých hokejistů na olympiádě v Naganu a nemá rád koprovku. Naposledy ji prý jedl ve školní družině.

V hudebním okénku jsme přivítali britský boy band East 17 a pustili jsme si jejich skladbu House of Love z roku 1992. Ivana při té příležitosti zazpívala i úryvek z jejich písničky Thunder a bylo to ještě horší, než byste čekali.

Co si Robert Záruba myslí o tom, že Aleš nemá řidičák? Vadí mu teplá okurka ve znojemské omáčce? A co všechno zase Aleš během rozhovoru nasliboval, že začne provozovat za sporty? Poslechněte si celý rozhovor plný zásadních otázek i zásadních odpovědí.

Spustit audio

Související