Šatna jako narozeninové překvapení. Jaký je šatník snů, který dostala Zorka Hejdová od manžela?

15. září 2020

Šatník jako překvapení k narozeninám? Moderátorka a autorka podcastů Zorka Hejdová dostala šatník od svého manžela jako nečekaný dárek ke třicetinám. Jak se muž strefil do jejích představ o šatně snů a jak to doma tajně zrealizoval? Co pro Zorku móda znamená a co je pro ni ochotná udělat? Poslechněte si Šatníky s Veronikou Ruppert a Zorkou Hejdovou.

Tentokrát míříme do západních Čech, do obce, kterou si můžete představit jako takové „plzeňské Průhonice“. V jedné z nových luxusních vil tu žije moderátorka Zorka Hejdová s manželem.

Procházíme perfekcionisticky upravenou zahradou s umně tvarovanými keři a dokonale střiženým trávníkem. Zorka nás vítá celá v bílém a zve nás do vzdušného interiéru s obřími okny do zahrady. Je jasné, že tohle bude nejluxusnější šatník, jaký jsme zatím s naším podcastem navštívili.

Šatna, kterou manžel pro Zorku udělal tajně během 24 hodin, na nás čeká v prvním patře. „Den před narozeninami jsem jela na návštěvu ke kamarádce. Přespala jsem u ní, a když jsem se druhý den vrátila domů, našla jsem místo pokoje pro hosty tohle! Najednou jsem stála ve své vysněné šatně a nechápala jsem, jak to stihnul. Bylo to jako ve filmu,“ popisuje Zorka.

Během natáčení nám dělal společnost Zorčin pejsek

Poslechněte si, jak se šatník snů povedl a co prozradil o Zorčině přístupu k módě a oblékání.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.