Talkshow Radia Wave: Invaze do karlínského přístavu s Danielou Drtinovou a Romanem Týcem

23. srpen 2018

Srpnová Talkshow Radia Wave opustila přístřeší Divadla Archa i zbytky mantinelů soudnosti. Pod širým nebem v karlínském Přístavu 18600 se shromáždily naše stálice jako Aleš Stuchlý, Dan „Každopádně“ Řehák nebo Prokop Vejda, stejně jako hosté unikátně zastoupení Danielou Drtinovou, Romanem Týcem a cejnem velkým. O hudbu a dramatická zmizení se k vašemu velkému překvapení opět postaral náš poštípaný DJ Aid Kid, lidí přišlo jak máku.

O čem si budeme povídat, bylo vzhledem k datu konání akce předem dané, jako vždy jsme si ale dovolili drobnou invazi i do témat méně se nabízejících. Z výročí příjezdu ruských tanků jsme se během pár minut po blockchainu sešplhali až do italo diska. Catering nebyl.

Prohloupili jste, že jste nedorazili. I tak si ale můžete poslechnout alespoň šedesátiminutovou výseč toho nejvíc velkého a nejmíň špatného, co se v ten večer událo. Roman Týc si s Danielou Drtinovou vyříkal staré křivdy, aby jí už nikdy nemusel v DVTV kopat pod stolem. A ona zase poodhalila své plány v oblasti módního návrhářství – trička s nápisem „kdykoliv Daniela Drtinová řekne ‚vnitřní integrita‘, umře koťátko“

Zpětně také děkujeme všem, kteří se propůjčili Prokopovu dotazníku. Ale neobstáli jste. :-( Tak vám aspoň takhle sem na web napíšeme, že pokud se někdy octnete pod palbou džibutských tanků, radši si ani nefoťte selfíčka, ani to nevolejte mámě. Děkujeme samozřejmě i paní Drtinové, která dorazila v podpatcích a s vrcholně půvabnou dcerou (pokud si to tu čteš, tak moje ICQ je 69357144 - Prokop). Jo, a děkujeme i Romanu Týcovi za ponor do světa bitcoinů, policie a pánského spodního prádla.

Poslechněte si tuto první a poslední hodinu, kdy Český rozhlas vysílal fake news, a dorazte na příští Velký špatný. 24. 10. budeme konečně bez Prokopa, zdechl na vzteklinu. V říjnu zas v Divadle Archa.

autoři: Aleš Stuchlý , Daniel Řehák , Prokop Vejda
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.