Tip Juliany Maškrtnici: V bistru Kuchyň se budete cítit jako u babičky

2. říjen 2018
Podcasty, rozhovory, příběhy Další podcasty, rozhovory a příběhy Juliana Fischerová

V tomto týdnu naše rubrika Tip přináší několik doporučení, kam se podívat a o co se zajímat, která vybírala Juliana Maškrtnica. Radí vyrazit do letos v létě otevřené restaurace Kuchyň na Hradčanském náměstí. Těšit se můžete i na Dýňové slavnosti nebo literární novinku Kvásek.

V pražské restauraci Kuchyň nehledejte žádnou stálou nabídku. Speciální je především díky svému inovativnímu přístupu k výběru jídla. Každý zákazník má možnost zvolit si svůj pokrm po nahlédnutí přímo pod pokličky hrnců. Vybrané jídlo poté naservírují a donesou až k vašemu stolu. Poslechněte si celý tip známé pekařky a foodblogerky, která také doporučuje první říjnový víkend navštívit Dýňové slavnosti nebo četbu nově přeložené novely od Robina Sloana.

Příští týden opět doporučuje architekt Adam Gebrian.

Spustit audio