Tip Juliany Maškrtnici: V bistru Kuchyň se budete cítit jako u babičky
V tomto týdnu naše rubrika Tip přináší několik doporučení, kam se podívat a o co se zajímat, která vybírala Juliana Maškrtnica. Radí vyrazit do letos v létě otevřené restaurace Kuchyň na Hradčanském náměstí. Těšit se můžete i na Dýňové slavnosti nebo literární novinku Kvásek.
V pražské restauraci Kuchyň nehledejte žádnou stálou nabídku. Speciální je především díky svému inovativnímu přístupu k výběru jídla. Každý zákazník má možnost zvolit si svůj pokrm po nahlédnutí přímo pod pokličky hrnců. Vybrané jídlo poté naservírují a donesou až k vašemu stolu. Poslechněte si celý tip známé pekařky a foodblogerky, která také doporučuje první říjnový víkend navštívit Dýňové slavnosti nebo četbu nově přeložené novely od Robina Sloana.
Příští týden opět doporučuje architekt Adam Gebrian.
Více z pořadu
Mohlo by vás zajímat
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka


Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.