Tip Juliany Maškrtnici: V bistru Kuchyň se budete cítit jako u babičky
V tomto týdnu naše rubrika Tip přináší několik doporučení, kam se podívat a o co se zajímat, která vybírala Juliana Maškrtnica. Radí vyrazit do letos v létě otevřené restaurace Kuchyň na Hradčanském náměstí. Těšit se můžete i na Dýňové slavnosti nebo literární novinku Kvásek.
V pražské restauraci Kuchyň nehledejte žádnou stálou nabídku. Speciální je především díky svému inovativnímu přístupu k výběru jídla. Každý zákazník má možnost zvolit si svůj pokrm po nahlédnutí přímo pod pokličky hrnců. Vybrané jídlo poté naservírují a donesou až k vašemu stolu. Poslechněte si celý tip známé pekařky a foodblogerky, která také doporučuje první říjnový víkend navštívit Dýňové slavnosti nebo četbu nově přeložené novely od Robina Sloana.
Příští týden opět doporučuje architekt Adam Gebrian.
Nejposlouchanější
Více z pořadu
Mohlo by vás zajímat
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor


Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.