Tohle teď v Praze nosíte? S kuchařkou Chili Ta Thuy o oblékání do televize i na fotbal

5. říjen 2021

„Moje máma byla vždycky chic lady, ale někdy taky iron lady. Když mi chce naznačit, že něco není úplně super, vždycky pronese: ‚Tak tohle teď v Praze nosíte? Zajímavé‘,“ říká se smíchem Chili. V podcastu Šatníky prozrazuje, jak ji máma v oblékání ovlivňuje a proč s ní svůj šatník řešila i před naším natáčením.

Kromě oblečení na americký fotbal, který Chili hraje za tým Prague Harpies, jsme probrali i její speciální kuchařské rondony šité na míru nebo romantické oblečení, které ráda obléká na schůzky.

„Nejsem úplně fashion člověk, reprezentuju normální holky, co mají ve skříni hlavně spoustu legín,“ tvrdí Chili. V šatníku má vedle sportovního oblečení hodně něžných květovaných topů. Probíráme se jejími nejoblíbenějšími kousky na všední den i na speciální události, ke kterým v poslední době patří i účinkování v soutěži SuperStar.

Co si Chili myslí o udržitelnosti v oblékání? Jaké je oblékat fotbalovou výstroj? A proč si nechává šít kuchařské oblečení na míru? Poslechněte si v podcastu Šatníky.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.