UK sound, rewindy & gunfingers: Tony P přináší těžkotonážní selektu ve svém live DJ setu

25. září 2020

Selekce, která vás teleportuje na britské ostrovy, cesta k labelu Archetyp 51, Brrrap a dva hosté. Do našeho DJ set speciálu přijal pozvání DJ Tony P a na krátký rozhovor o novém rapovém podcastu na Radiu Wave se zastavil jeho autor Jakub Šíma.

Ještě než jsme se přesunuli na britské ostrovy, probrali jsme s autorem rapového podcastu Brrrap význam samotného slova a tučnou náplň nového pořadu. Dozvíte se, na co se můžete těšit v dalších dílech, a také to, v čem jsou právě tyhle rozhovory se zástupci rapové scény tak odlišné.

Na další pofrk zasedl po výměně horkého křesla Tony P. Na stagích se pohybuje už něco přes dva roky, ale jeho skills v míchání UK music, které můžete znát z dnes již legendárních mejdanů Konnekt či z koncertů Smacka, jdou rapidně hore. V rozhovoru jsme nezapomněli ani na jeho hudební knihovnu, kterou nám okořenil celý speciál, projekty, které mu aktuálně rotují v playlistu, či jeho cestu k Subtle Radiu.

Co je to Brrrap? Jak se dostal Tony P do Archetypu 51? A co si myslí o posledních deskách od UKNOWN T, Nines nebo Milli Majora? To vše se dozvíš v nejnovějším díle Scény s Opakem Dissu, kde proběhl první double rozhovor, který byl na závěr přidušen hutným DJ setem.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.