Vítězka Czechingu Tea Sofia vydává nový videoklip k písni 4AM

9. prosinec 2020

Osmý ročník hudebně exportního projektu Radia Wave Czeching vyhrála na konci letošního června talentovaná mladá hudebnice Tea Sofia. Mezinárodní porota rozhodla o její výhře po vystoupení na minishowcaseu v pražském Café V lese. V rámci vítězství získala Tea workshop se zahraničním koučem, vystoupí online na nizozemském festivalu Eurosonic a čerstvě si vyzkoušela natáčení profesionálního videoklipu. Ten vychází právě dnes ke skladbě 4AM z její nové, listopadové desky Stani.

„Byla to super zkušenost, už jenom z toho důvodu, že jsem poprvé na place pracovala s tolika lidmi. Tím, že na to byl poměrně velký budget, nebo aspoň po mých předešlých zkušenostech rozhodně větší, bylo vlastně zajímavé, kolik věcí, například techniky, jsme používali. Takže mimo to, že byla hrozná zima, bylo všechno skvělé,“ popisuje natáčení nového videoklipu Tea Sofia.

Na video k písni 4AM, na kterém Tea pracovala díky své výhře v letošním ročníku hudebně exportního projektu Radia Wave Czeching, se můžete podívat na youtubovém kanálu Radia Wave.

Jak proběhne vystoupení na nizozemském festivalu Eurosonic? A jaké další plány má Tea do budoucna? Poslechněte si celý rozhovor.

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka