Vzkazy ze Samotky: Izolace mi docela vyhovuje, bojím se spíš návratu mezi lidi

21. březen 2020

O tom, že karanténa neznamená nutně povinnost na sobě strašně pracovat, je přesvědčená hudebnice Terezie. Přiznává, že hodně chatuje s přáteli a užívá si, že nic nemusí. Izolace zatím vyhovuje i studentce Kláře, která je po zahraniční cestě zavřená na dva týdny sama v bytě po babičce. Bojí se spíš návratu do společenského života. Poslechněte si vzkazy ze života v karanténě a rady psychoterapeuta Honzy Vojtka.

Jak se s izolací sžívá studentka umění z Plzně Houba nebo student Tomáš? Zvukovou zprávu nám poslaly i hudebnice Katarzia a Terezie Koval Vodičková. Co na jejich postřehy a obavy z izolace říká terapeut Honza Vojtko?

Poslechněte si první díl podcastu Samotka a dozvíte se to.

Jaký je život ve společenské izolaci pro vás? Ozvěte se nám na e-mail radiowave@rozhlas.cz. Pošlete nám minutovou nahrávku o tom, jak se cítíte, co děláte, co je pro vás těžké, co vám dělá radost a pomáhá nebo co jste zjistili o sobě nebo lidech kolem vás. Vaše vzkazy a postřehy zpracujeme do příští Samotky s psychoterapeutem Honzou Vojtkem.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.