The Weeknd si neúspěch na Grammy vynahradí účastí v Kompot Songu roku 2020. Buďte u toho!

11. únor 2021

Moderátoři Velkých čísel se spojili s popkulturním pořadem Kompot a společně s Šimonem Holým a Hankou Trojánkovou Biriczovou probrali blížící se Kompot Song roku 2020, který proběhne 18. února jako online zoom party. Dvanáct garantů si rozdělí 11 tracků a Divokou kartu a za své favority budou následně bojovat ve dvouminutových obhajobách. Která skladba loni nejvíce zahýbala světem? A kdo bude mít nejlepší obhajobu? Připojte se na událost přes registrační formulář!

Na úvod Kompot Song roku speciálu zazněl The Weeknd, který s megahitem Blinding Lights zaznamenal zdaleka největší čísla ze všech letošních nominantů. Absenci Grammy nominací za skvělou desku After Hours si vynahradil působivým vystoupením na Super Bowl Halftime Show a teď i účastí ve výročních hudebních cenách posluchačů pořadu Kompot. Šimon v souvislosti s hudebními adepty na Divokou kartu zasypal moderátory Velkých čísel poutavými triviemi a Hanka se svěřila s tím, koho z nominovaných zná nejlépe osobně.

Kromě Šimona s Hankou bude soutěžním večerem provádět i přítel Kompotu Filip Titlbach, který dostane na starost čísla a hitparády. Ve speciálu Velkých čísel zazněly některé z tracků, které mají šanci stát se letošní Divokou kartou – tu bude následně obhajovat Filip Černý. Nechybí mezi nimi třeba Charli XCX nebo francouzští Yelle. A Annabelle překypovala radostí, protože bude obhajovat svou oblíbenkyni Duu Lipu a track Physical.

Jak se Annabelle s Filipem připravují na dress code Tiger King? A o jaké vtipné historky z předešlých ročníků Kompot Songu roku se Hanka se Šimonem podělili? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Annabelle , Filip Černý
Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.