Začínají Virtuální světy Jamese Colea. Podcastová série filozofujícího rappera o velkých videohrách

James Cole hrál počítačové hry, dřív než dokázal chodit. Ve Virtuálních světech, desetidílné sérii Radia Wave pro MujRozhlas.cz, zpovídá zajímavé hosty a rozebírá zásadní herní témata, která ovlivnila jeho a dost možná i váš život.

Ve virtuálních světech Jamese Colea se od čtvrtka 5. prosince projdete koridory Black Mesa Research Facility, prožijete barvitou historii počítačových her, vzpomenete na nejkrásnější světy, které jste navštívili, a vzdáte hold praotci všeho složitého, a přece tak elementárního Hideu Kojimovi. Ochutnávku z první epizody, ve které James Cole, MC Gey a Krudanze pronikají do tajů sci-fi FPS hry HλLF-LIFE, si můžete poslechnout už teď.

Poslouchejte deset dílů Virtuálních světů Jamese Colea už od 5. prosince každý čtvrtek. Přihlaste se k odběru podcastu na wave.cz/podcasty.

autor: Radio Wave
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.