Zpěvák Vojta Drahokoupil: Chtěl bych být nůžkami, protože jsou ostré a umí i píchat

10. srpen 2022

V dada rubrice Brambora s vejcem tentokrát telefonovala chaotická dvojice Ivana a Aleš zpěvákovi Vojtovi Drahokoupilovi, který mimo jiné prozradil, co je pěkného v Toužimi, kde žil od třinácti let. Samozřejmě nemohla nepadnout otázka, zda by talentovaný muž chtěl být radši kámen, nůžky, nebo papír. Vojta v tom má jasno a volí nůžky. „Jsou ostrý, všechno přestřihnou a umí i píchat,“ zdůvodnil logicky svou volbu.

V milém rozhovoru jsme probrali i to, co je nejhorší na dredech a jaké má zpěvák plány se svými zuby. Padly i otázky, jaká barva je hnusná, čeho se štítí a jakým kusem oblečení by se rád stal.

V hudebním okénku tentokrát kralovala Ivana a vybrala písničku Já, ty a moj brat od kapely Modus z roku 1984. Nevzpomněla si na ni ale sama, celý kredit si zaslouží DJ Casablanka. „Nádherná písnička. Je to depresivní, ale hezky,“ mudrovala Ivana a Aleš výjimečně přikyvoval.

Kdy se Vojta Drahokoupil cítí nejvíc naživu? A co je váš smysl života podle horoskopu? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem a všechno se dozvíte.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.