CEO konzistence v podání Denzela Curryho a HoodRich Pablo Juana. Tašky plné rapu!

Rapové novinky je třeba sbírat ještě za tepla a my jich máme plný košík. Od Denzela Curryho přes novinky z ulic až po zásobu skladeb za poslední dva týdny.

Den se s týdnem sešel a my jsme opět v naší tradiční sestavě ve studiu se všemi pravidelnými rubrikami. Tentokrát se nám pod drobnohled dostalo mnoho singlů, spousta novinek z ulic a aktualit ze zahraničí, reportáž, dvě desky a závěrem i pár nových jmen, které jsme zařadili do našeho playlistu.

Největší desku (přesněji mixtape) minulého týdne přinesl jeden z nejvíce konzistentních rapperů současnosti Denzel Curry, jde o druhý díl z jeho série King Of The Mischievous South. Z vězení se s novou deskou po delší době ozval HoodRich Pablo Juan, našemu průzkumu neunikli nováčci Jawnino a Smokedope2016 a ohlédli jsme se také za tuzemským Frontline festivalem a aktuální krimi situací na Floridě.

Které singly se vyplatí rotovat? Kdo z rapgame si adoptoval skunka? Jak se nahrává z vězení? A co na to Ice Spice? Poslechni si víc ve Scéně s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.