Kutáme rapový underground (nejen) s příměsí phonku. Z hlubin až k výtahovkám!

V našem nepravidelném speciálu s ministrem phonk music Adamem jsme prozkoumali jména jako jsou HOODMAFIA, CHRIST DILLINGER, RXKNephew, RX 2DOE, Laker a mnoho dalších.

Nepravidelných speciálů máme mnoho, ale málokterý se vrací tolik, jako ty s ministrem phonku, naším kamarádem a chodící encyklopedií rapového undergroundu Adamem. Dnešním dílem, ve kterém se podíváme na současné undergroundové releasy, navazujeme na naše předchozí díly věnované Raider Klanu, začátkům phonku či soundcloudovým rapperům.

Jak vypadají aktuální hlubiny rapového undergroundu (nejen) s příměsí phonku jsme prozkoumali s Adamem, který obohatil náš pořad o aktuální desky jmen jako HOODMAFIA, CHRIST DILLINGER, RXKNephew, RX 2DOE nebo Laker. Částečně jsme se podívali také do současných desek od phonk producers, na alba rapperů, kteří se motají kolem DJ Smokeyho i dalších zákoutí, kam nám jen stopáž stačila. Loket!

Kdo pil vodu z ledovce? Odkud lovíme nová undergroundová jména? Je rok 2024 vydatný? A co vaří DJ Smokey? Poslechni si víc ve speciálu Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio

Související