Číselný souboj Eda Sheerana a Adele je na spadnutí, Mariah Carey mezitím zbrojí na vánoční sezonu

4. listopad 2021

Singlová novinka Easy On Me od Adele i nadále zůstává „největším songem světa“ a moderátoři Velkých čísel netrpělivě očekávají číselný souboj její chystané desky 30 s dlouhohrající novinkou Eda Sheerana. Ten si aktuálně brousí zuby na album Coldplay. Vypadá to, že je brzy předběhne se zatím největším otevíracím týdnem pro kterékoliv britské album letošního roku. Annabelle s Filipem nicméně dobře vědí, že Adele může žebříčkovými kartami ještě výrazně zamíchat.

Nejnovější přírůstek do klipové kolekce Eda Sheerana – videoklip k tracku Overpass Graffiti – Filipa donutil vzpomenout na jeho eskapádu z turecké dovolenky, která zahrnovala autobus a neúnosně plný močový měchýř. Na rozdíl od Eda mu ale autobus neujel.

„Miluju tam to použití slova papat,“ říkala Annabelle k novému tracku brněnského rappera STEIN27. U poslechu singlu Zakázaný ovoce sympatizovala s jeho poetičností, kvůli narůstající oblíbenosti blikajících videoklipů ale politovala všechny epileptiky.

S pomocí překvapivého videosinglu Demon High, kterým rapper Lil Uzi Vert láká na připravovaný mixtape The Pink Tape, se moderátoři Velkých čísel vrátili myšlenkami na střední školu a také si vysvětlili, co znamená slovo „nasální“. Demon High se totiž blíží víc tvorbě Juice WRLDa než čemukoliv, co filadelfský rapper doposud vytvořil. To ovšem neznamená, že by si v něm Annabelle s Filipem nějak výrazně libovali.

Blíží se také období Vánoc a s ním i čas, kdy se ze svého kreativního spánku probudí Mariah Carey, která v tomto štědrém období pravidelně nasedá na vlak jménem Prachy.

Proč byl halloweenský kostým Lizzo pro Annabelle zklamáním? A kdo se rozpláče v autě cestou domů? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.