Dům u hřbitova a Lidožrouti z lízátkova jsou hororový brak plný krve a sladkostí

20. leden 2021

Lidožravé obludy, které vypadají a voní jako ty nejmňamóznější artikly cukráren. Strašidelný dům naplněný rekvizitami z hororových filmů, který se promění v dějiště skutečných vražd. Takové smrtící atrakce nabízí nové brakové hororové romány, které se objevily na knižních pultech na konci roku.

John Everson: Dům u hřbitova

Dům se strašidelnou pověstí se má na nejbližší Halloween proměnit v turistickou atrakci plnou lekacích rekvizit z klasických filmových hororů. Na stavbu dohlížejí architekti, jejichž přezdívky Argento a Fulci prozrazují, že o filmovém braku mají dokonalý přehled.

Carlton Mellick III - Lidožrouti z lízátkova

Ten má i spisovatel John Everson, jehož kniha Dům u hřbitova patří mezi dobře stravitelné jednohubky určené zejména milovníkům sadistických popisů ještě sadističtějších mordů.

Carlton Mellick III: Lidožrouti z lízátkova

Klasik obskurního žánru bizzaro fiction Carlton Mellick III v poslední době zdomácňuje i v českých knihkupectvích. K titulům jako Strašidelná vagina nebo Plyšákokalypsa nově přibyli Lidožrouti z lízátkova, příběh o osamělém muži s umělým mozkem, který pase po mytických bytostech, jež chutnají a voní jako cukrovinky a požírají děti. Z dosud vydaných Mellickových knih je to dozajista ta nejvíce ulepená.

Více o vraždách podle italských hororů, sexu s cukrovinkami a brakových chuťovkách si poslechněte v novém díle Ektoplasmy.

Spustit audio